29 Aralık 2008 Pazartesi

ezgi'siz bir gece....


sabah babası yoğun isteği üzerine ezgiyi annenaneye bıraktı,hem özlem gidermek, hem beni dinlendirmek, hemde işlerimi rahat rahat yapayım diye.öğleden sonra aradım hiç eziyet etmemiş. hatta gecede kalmasını istedi peki dedik babasıyla.anneanneye gezmeye giderdi ama hiç yatılıya kalmadı.bakalım eziyet etmeden uyuyacakmı cimcime.aslında böyle olması sosyalleşmesi için iyi bir yol. ama ilk defa bu gece ayrıyız.

2 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Canım merhaba.Blogumuzu ziyaretin için teşekkür ederim.Seni tanımak beni çok mutlu etti inan. İkizanneleri.net sitesinde çok kullandığımız bir tabirdir bu.Çiftekavrulmuş anne.Ve bizi ancak biz anlarız deriz her zaman.İkizannesinin yaşadığı zorlukları sadece bir ikiz annesi anlar evet.Ezgi'siz bir gece nasıl geçti çok merak ettim.Ela ne yaptı? Aramadı mı kardeşini.Sık sık görüşmek dileğiyle.Seni Bloguma ekliyorum.Sevgiler.Bu arada Ela ve Ezgi nin ne kadar tatlı olduklarını söylemedim.Allah nazarlardan korusun.Benim yerime öpüp kokla emi.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

merhaba canım. hoşgeldin bloğumuza evet ikiz annesi olmak hakketen zor.herşey ama herşey x2. bölünüyoruz onlara yetmek için, bazen yetemediğini bile düşünüyo insan. biriyle ilgilenirken diğerine haksızlık gibi. vs vs anlıyorsundur zaten.ezgi'siz bir gece iki tane den sonra tek çocuk çok rahatlık geliyo insana ama işte ilk olunca yadırgadım biraz.ama hiç eziyet etmemiş hatta sık sık götüreyim diyo anneannemiz:))ela ya gelince kardeşini hiç aramadı diyebilirim.meydan ona kaldı yani:))bizim içinde bi deneyim oldu.canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. allah hepimiz evladını korusun.damla, karya ve çifte kavrulmuş teyzemize sevgiler..öpüyoruz sizi..