13 Aralık 2009 Pazar

BİZDEN SON DURUMLAR..

hiç yazmak istemediğim bi kelime aslında ama hastayız.evet ela da başlayan öksürük ve ateş ezgi de devam etti. ela grip, ezgi ise boğaz enfeksiyonu imiş.ela bünyesi zayıf bi çocuk o yüzdende de pek kolay atlatamaz, ama bu kez tam tersi ezgi kolay atlatamadı ,3 günü hep yüksek ateşle geçirdik.tahlillerde enfeksiyon ağır çıkınca doktorumuz iğne verdi, ezgide ilk kez iğne yemiş oldu.iğneler bitti 10 günde antibiyotik şurup kullanıcaz .çok şükür şimdi ikiside iyi.uzak dursun hastalıklar yavrularımızdan, onlar hasta olunca insanda ne moral kalıyo nede başka bişey.

malesef dedemizde hasta.ve yarın yine hastaheneye yatıyo. ne kadar yatacağıda belli değil.şimdilik doğum günü planlarımızı erteledik.dedemiz hastanedeyken içimize sinmeyecek.çabucak sağlığına kavuşup çıkar inşallah.hep birlikte kutlarız.

bizden son durumlar işte böyle.aslında kızların gelişimi ve değişimi ile ilgili yazacak çok şey var ama ben artık hızlarına yetişemiyorum.pek olmayan boş vakitlerimden birinde inşallah hepsini yazıcam.

2 yorum:

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

oyy oy oyyy gecmis olsun bu kuzulara ve tabii bi tanecik tontis dedelerine acil sifalar...

canim kuzularin iyiye gittiginden bahsetmissin buna sevindim. kis gelince hastalik lafi duymak beni cok rahatsiz ediyor. bizdede oglusum zayif bunyeli ve zaten zayif yapilidirda:) gel gor ki cok sik hastalanir:(( birde astimi var oda tetikliyor...(
dogum gununuzu dedenizde iyilessin saglicakla kutlarsiniz ins...

sevgiler...

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

güzel ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

öpüyoruz sizi.