25 Nisan 2010 Pazar

izmir....

efendim bizden haberler şöyle...ela'nın kontrolü için izmire gitmiştik salı günü.yolculuğumuz iyi geçti.kızlarım arabada bol bol uyudular, anneyi üzmediler, hasta olduğu için ezgi'yi götürmek istememiştim ama, hiç eziyet etmedi.ama malesef ezgi'yi muayene ettiremedik.

ela'nın durumu çok şükür iyi, 8 ay önce ki durumuyla hemen hemen aynıymış çok fazla ilerleme yokmuş.endişelenek bi durum yok şimdilik.inşallah daha iyi olacak benim kuzum.izmir'e gelince, hava güzel olunca bizde azıcık gezdik işimiz bitince.kordona gittik,çimenlerin üstüne resmen yayıldık.süper ya özlemişim denizin havasını kokusunu,vel hasıl iyi geçti izmir maceramız.tam 1 yıl sonra tekrar kontrol.inşallah elacım daha da iyi olucak o güne kadar.

7 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Asiye aşkolsun.
İzmire geliyorsun ve haberleşmiyoruz
Canım benim hemde kordona gelmişsin.
Bir daha gelirsen haberleşelim tamammı.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

dilekcim hafta sonu olsa idi aklımdaydın.hafta içi çalışıyosun.
aslında çok isterim görüşmeyi.hem kızlarda görürlerdi birbirlerini.şöyle bi canlandırdım da gözümde 4 tane kız,bide yaşıtlar.çete olurlar valla:)))ama söz bidahaki sefere haber vericem.

öpüyorum canım seni ve kuzuları.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Ne guzel hersey yolunda Masallah...
2 balboceginide opuyorum canim))

ayşegül dedi ki...

merhabalarr...
Yeni gördün bloğunuzu.
allah bağışlasın iki kız demek harikadır eminim.Allah kolaylık versin bu arada :)
sağlık sorunları ne bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsun.
takipteyim,sevgiler...

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

merhaba ayşegül

hoş geldin bloğumuza.çok vakit bulup bloğunuzu inceleyemedim ama.kızınız dünya tatlısı maşallah.allah nazarlardan saklasın. güzel dileklerin ve ziyaretin için teşekkür ediyor ve tekrar bekliyoruz:))
sevgiler..

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Nerelerdesiniz Asiye'cim.
Ya hir ya mir de:)) Merak ettim.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

canım benim buralardayız.çiş telaşına düştük:))havalar ısınınca öğretiyim diye ha bire erteliyodum.şükür geçebildik başına:)X2 olunca haliyle tuvaletten çıkamıyoruz:)inan ki üstümde kocaman bi yüktü.ama çok şükür korktuğum kadar zor olmadı ufak tefek kazalar dışında maşallah süper gidiyoruz.attık sayılır bezi.gece gündüz bağlamıyorum.o yüküde attım ya çok rahatladım.darısı başınıza canım.

kocaman kocamaaan öpüyorum seni ve kuzuları.
( en kısa sürede.çiiiş yazımız gelecek) :))