11 Nisan 2010 Pazar

tembel anne

bu aralar annenin tembelliği tuttu.ne bloğumuza bişeyler yazıyo nede resim ekliyo.ne yapsak ki. ama anne aslında çok yoruluyo, bizim hızımıza yetişemiyo.iki tane yaramaz sıpa,ev işleri derken akşama annenin pili bitiyo.e gündüzde pek yazmaya vakti olmuyo.annenin aklından aslında çok şeyler geçiyo.mesela bu ara kreş araştırmaya başladı.artık bize yetemediğini düşünüyo.hem bizim için hemde kendisi için en iyisinin bu olacağı görüşünde.bi taraftanda daha küçüğüz diye endişeleniyor.napıcanı şaşırmış durumda. eğer kreş olursa iş bulup çalışmayı bile düşünüyor.işte annemiz böyle karmakarışık duygular içinde bu aralar:((((

cuma günü annemiz bizi sağlık ocağına götürdü gelişimimiz çok iyimiş ebemiz öyle dedi.

ezgi:eya beni geçmiş ama :((( onun boyuda kilosuda benden çoook :((
ela:ezi sana diyorum ama ben, yemek seçme ne bulursan ye diye, böyle güdük kalırsın işte :)))bak ben yiyorum seni geçmişim:))

ela boy:92
kilo:14,5

ezgi:kilo:90
boy:13,5

2 yorum:

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Kres arastirmakta haklisin. Bende bakmak istiyorum. Eminim ki her acidan en iyisi olacaktir.
Bizim evin gudugu de Ege'm:))
Amaaaan saglikli olsunlarda varsin guduk olsunlar:D
opuyorum Ela & Ezgi'yi o gul yanaklarindan...

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

evet seyhancım hem çocuklar için hem benim için iyi olcak diye düşünüyorum.ama burda kreşler çok pahalı, bide x 2 olunca nasıl olucak bilmiyorum.

canım haklısın sağlıklı olsunlarda varsınlar zayıf olsunlar.hem çocuklar açlıktan ölmezmiş bi doktor söylemişti.en azından azda olsa yiyolar.

bizde sizi çook öpüyoruz...

sevgiler...