19 Nisan 2010 Pazartesi

yine izmir..

ela'nın kontrolü için yarın sabah erkenden izmir'e yola çıkıyoruz.nasıl bir yolculuk olacak bizim için bilmiyorum.kızlarım yine hasta:(( ezgi 2 gündür ateşliydi. düşmeyince götürdük doktora ve yine boğaz enfeksiyonu.bu kaçıncı yarabbim.3 ay da 4 kez enfeksiyon nasıl oluyo anlamıyorum.doktora çok sık oluyor bu çok fazla değilmi diye sordum, bu yaştaki çocuklarda olur dedi ama bana çok fazla gibi geliyo.
aslında izmir'e ezgi'yide götürüp durumu anlatıp kardeşinde şu durum var bu yılda çok hastalandı vs vs.. bi eko çektirecektim.bu hasta halinde nasıl götürücem bilmiyorum.yarına kadar belki biraz iyi olur.
ela da ise burun akıntısı ve öksürük başladı.tam iyileştiler diyorum biraz rahat ediyoruz hooop yeni baştan.isyan etmiyorum ama, allahım nolur hastalıkları uzak tut bizden,kuzucuklarımdan,tüm bebişlerden,onlara bişey olmasın,onlar hasta olmasın nolur...

2 yorum:

Z.EROĞLU dedi ki...

nım geçmiş olsun.kreşe falan gitmiyorlar deil mi?yani gidiyorlarsa normal.ela da henüz gitmiyor kreşe ve senede 3 kere oluyor boğaz enfeksyonu.birinde mikrop kapmadan olmaz o iş.hasta insanları aklaştırma.park sonrası falan ellerini hemen yıka.

Adsız dedi ki...

Webmaster cok tesekkurler...

Selamlar Melek