29 Aralık 2008 Pazartesi

ilk deneyim başarılı :)))

ezgi dün gece annenannesine hiç eziyet etmemiş. (maşallah kızıma) oysa ben gece yarısı apar topar gelirler falan diyodum.ilk yatılı misafirliğinde kızım mışıl mışıl uyumuş. anneannesi sık sık götüreyim diyo:))bizim içinde bi deneyim oldu.sıra ela'da imiş (anneannemiz öyle diyo)bakalım ela da sonuç ne olucak.

5 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Asiyecim çok sevindim sizina adınıza.Belki rahat bir gece geçirmişsinizdir.Seninkilerde geceleri çok sık uyanıyormu.Benimkiler hala uyanıyorlar sık sık.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

teşekkür ederim canım.evet oldukça rahattı benim için.benimkiler çok fazla uyanmıyolar . hatta ela'nın hiç uyanmadığı bile oluyo bazen.ezgi'ye göre uykusu hem gece hem gündüz daha iyi.birde şöyle bi dezavantajımız var ağlayarak uyanırlarsa birbirlerini uynadırıyorlar.büyüdükçe daha da düzene girer umarım..öpüyorum canım...

Z.EROĞLU dedi ki...

ne güzel vallahi.benim kızım kend, yatağı dışında başka yatakta asla uyumaz.normalde akşam yatış saati 21:30-22 dir.ama diyeklim bırakıp bi yere gittik ve 00 da evde olduk.bizi bekler.asla uyumaz.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

zehracım hoşgeldin bloğumuza.çok şükür benim kızların uyku düzeni iyi.gezmeye gidersek.gittiğimiz yerde de uyurlar evdede.ilk önce ezgi uyur.saat 21.00 gibi arkasından ela. ezgi sabah da erkenden kalkıp hepimizi uyandırır.

Z.EROĞLU dedi ki...

:))