4 Mart 2009 Çarşamba

nasıl bir başlık atılır ki bu yazıya

hayatımda hiç bir doktora bu kadar sinirlenmemiştim.pazartesi sabah izmire gitmek için yola çıktık.yola çıkmadan önce muayenehaneyi aradım. programda bi değişiklik varmı yokmu diye.uzun yoldan gelicez dedim yok dedi sekreter.neyse çıktık izmire vardık. izmirin yabancısı olan biz çok kolay bulduk doktorun yerini. allahtan ela arabada hiç huysuzluk yapmadı yolculuğun çoğunu uyuyarak geçirdi.saat 3 te muayenehanedeydik randevu ise saat 4 te. bekleriz dedik.4 oldu yok 5 oldu yok saat 6,5 oldu geldi doktor ameliyatı varmış...ben yeterince gerildim beklerken.neyse aldı bizi muayeneye. elimizdeki denizli de çekilen 2 adet eko raporunu gösterdik. onları kale bile almadı.kendi istediği bi doktora yönlendirdi bizi. sekretere aramasını söyledi oda ulaşamadı. tabi o saate kadar kim kalır.üstelik kendi ücret alacak bide yölendirdiği doktor. hadi parayı da geçtik doktor yok bide geri dönecekmisiniz demezmi nasıl sinir oldum ya, oturup ağlayacaktım resmen, o saate kadar bekle bekle o kadar uzak yoldan gel.
çok çok acil değil ama konrol altında tutlması lazım mış, 1 ay sonra da gidebilirmişiz.ama eko yu onun istediği doktora çektirecekmişiz.ben randevuyu alırken özellikle belirttim 14 aylık diye, madem ki çekmeyecek neden bize bu sölenmiyo benim asıl sinirlendiğim konu bu.
yani sonuç itibari ile onca yolu doktorun muayenehanesinde beklerken gerilmek için çekmişiz. nasıl moralim bozuk hala sinirliyim.dalga geçer gibi.türkiyenin sayılı doktorlarındanmış güya, ama malesef bizi hiç mi hiç aydınlatamadı.

6 yorum:

megoleman dedi ki...

en doğrusunu sen yazmışsın aslında başlık gereksiz o dr un kendisi kapak!!!
okurken bende sinir oldum.o kadar yolu tep elde var sıfır. elanın keyfi nasıl asiyecim?
ne yapmaya karar verdiniz?

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

nasıl gerildim nasıl sinir oldum anlatamam.o kadar yolu teptiğine mi? yoksa o kadar saat beklediğimize mi yanalım. ela nın keyfi çok şükür iyi canım.izmire gitmeyi düşünüyoruz tekrar.bi tanıdığımız çocuğunun da aynı problemi var.onlar bize yol gösterecek. şifa hastanesinde kontrolleri sürüyo.oraya gitmeyi düşünüyoruz.

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Asiyecim ne kadar zor bir gün yaşamışsınız.Tahmin edebiliyorum.Bu durumda ne denirki.İçimden geçenleri yazsam olmaz şimdi.Neyse içimde kalsın onlar.Çok geçmiş olsun.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Bu arada deprem fırtınası falan duydum oralarda.Yok dimi ciddi birşey.Aman canım dikkatli olun.Öpüyorum sizi.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

dilekçim teşekkür ederim.hakketen zor bi gündü.inşallah çektiğimiz sıkıntılar bununla kalır.

depreme gelince canım.bir kaç kez oldu hafif sarsıntılar ama öyle ciddi bişey yok.bence çok fazla abarttılar olayı.

sevgiler canım öpüyorum kızlarıda.

Z.EROĞLU dedi ki...

canım çok üzüldüm inan.yani o kadar yolu gdince bi de insan çıldırmamak mümkün değil.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

evet zehracım çıldırmamak elde değil.