22 Mart 2012 Perşembe

EZGİ VE ATEŞ




ezgi ve ateş kelimesini 2 yıldır çok kullanır olduk. ayda bir falan ateş le başlayan belirtiler, 2 gün ateş, devamında burun akıntısı ,geçmeyen ateşten sonra bi doktor ziyareti, ve boğaz enfeksiyonu... doktora sorarsan normalmiş bu yaşlarda.. yavaş yavaş gececekmiş, ama bende bu kadar antibiyotik kullanmaktan çok rahatsızım..hadi bu seferde kullanalım derken, kaç şişe devirdik hatırlamıyorum..antibiyotiksizde geçmiyo malesef..

ezgi kuzum 2 gündür yine ateşli ateş düşürücülerle atlatmaya çalıştık, ama nerde, yine bulduk doktorun yolunu yoksa geçmicek yani...allah bundan kötü etmesin buna şükür diyip yine deviricez bir şişeyi..

3 yorum:

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

kuzum gecmis olsun(( dedigin gibi Asiyecim Allah bundan kotu yapmasin... hastaliklarda vucudun sadakasiymis bunu bende yeni ogrendim. insallah bir an once iyilesir minik cimcime. saglicakla kalin...

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

canım çok sağol..şükür iyileşti kuzum.. hasta olmadan büyümicekler normali bu aslında ama ana yüreği işte..onlar ateşlenince biz onlardan daha çok yanıyoruz..

Z.EROĞLU dedi ki...

canım sana dr kadir tuğcuyu okumanı tavsiye ederim..bu sürekli hasta olması sık antibiyotik kullandığınızdan kaynaklanıyor..
hasta olduğunda bi kan sayımı yaptırıp orda wbc yani lokositlerine bakın normalse antibiyotik gerekmiyor demektir..
vucutta bi hastalık varsa ve gereksiz antibiyotik kullnıldıysa vucut o mikrobu tanımadan ortadan kaldırıyor ve aynı mikrop sürekli çocuğu hasta ediyor..bağışıklık kazanmasını engelliyor.http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu


lütfen bu linkteki en sondaki soru cevpaları okuyun..benim kızımın dr u idi ama şimdi amerikaya yerleşti..ben onu tanıdğımdan beri hiç antibiyotik kullanmamdım hatta ateş düşürücü biile kullanmıyoruz biz.ve kızım kreşe gitmesine rağmen senede 2 defa hasta olur olmaz maşallah.