18 Şubat 2009 Çarşamba

sevineyim mi ? üzüleyim mi?

salı günü eko için randevumuz vardı,7 aylık iken duyulan üfürüm nedeniyle çekilen eko sonucu ela nın kalbinde 2mm delik görüldü.allahıma binlerce şükür delik kendiliğinden kapanmış.o zaman için doktor çok büyük olasılıkla kapatır demişti zaten.ama bi sorun la daha karşı karşıya kaldık.kalp kapağında bulunan yaprakların bitanesinde darlık varmış şimdilik bi sorun teşkil etmezmiş, ama büyüdükçede geçmezmiş yani herşey büyüdükçe belli olacak herhangi bi müdahelede yada ilaç yok şu an için herşey normal 6 ay sonra yine eko çekilecek yani kontrollere devam,umarım büyüdükçe bu sorunda büyümez, deliğin kapandığına sevinirken böyle bi sorunun çıkması bizi çok üzdü.. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

4 yorum:

megoleman dedi ki...

asiyecim çok geçmiş olsun. o zamanlar neler hissettiğini yazmıştın bende kalbim sıkışarak okumuştum.elacığımız bu badireyide atlatır annesi, sizde seneler sonra bu satırları ona okutarak gülersiniz dilerim.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

lemancım çok saol,inşallah bunuda atlatırız. ama söz konusu evlat ve sağlık sorunu olunca insan yıkılıyo bi anda, ufak tefek hastalıklara üzlürken bu bize ağır geldi.sıra beklerken sohbet ettiğim anneleri duyunca ne kadar çok bu dertten müzdarip çocuk olduğunu bi kez daha gördüm.ve onları dinledikçe insan bi kez daha şükür ediyor.allahım beterinden korusun, bu duruma bile şükür etmemiz lazım aslında. ama zaten isyan etmiyorum hiçbir zaman.allahım yavrularımıza sağlık versin. beterinden korusun.

Z.EROĞLU dedi ki...

canım çok geçmiş olsun.inşallah büyüdükçe bu sorunda düzelir.

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

saol zehracım iyi dileklerin için.inşallah düzelir.