21 Ağustos 2009 Cuma

20 AYLIK OLDUK..

artık büyüdük.abla olduk.küçük bebek gördüğümüzde bebik bebik diyoruz:))çoook şey söyleyip çok şey anlatıyoruz.inatlaşmalar.kaprisler ,küsmelerimiz bile var.herşeyin farkındayız, herşeyi anlatabiliyoruz.artık büyük ablaların abilerin arasına katılıp oyunlar oynuyoruz.12 tane dişlerimiz var.yenileride yolda.yeme alışkanlığımız gayet iyi.fazla birşey seçip annemizi üzmüyoruz.uykumuzda iyi.annemizi ve babamızı çooook seviyoruz..

2 yorum:

Emelin Mutfagi 01(Emel Ceyhun SABIR) dedi ki...

Evet büyümüşsünüz:-)
Tebrikler, 20 ay ne güzeldir. benim ikizlerim 7 yaşını bütürdiler o günlrini özlüyorum, bebik bebik diyen minnoları benim içinde öpün koklayın:-) sizi sitemize ve grubumuzda da davet ediyorum. Yemek bloguma seni ekledim.

www.ikizanneleri.net
http://groups.google.com/group tan türkçe gruplarda ikizanneleri olarak aratın bizi bulursunuz. Logomuz 4 yapraklı yoncadır:) Sevgiler Asiye'cim

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

bloğumuza hoşgeldin emelcim .kızlarına maşallah diyorum.acaba bende senin gibi özlermiyim bu hallerini.şu an ki pskolijiyle düşünemiyorum:))ikizanneleri nete üyeyim .pek vakit ayıramadığım için takip edemiyorum grubu.o yüzdende yazamıyorum.

yemek bloğunada bi göz attım süper şeyler var. vakit buldukça inceliyeceğim.
sevgiler.